Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal

8th February 2016 | Cat: Cerita Lucah | 29266 Views | No Comments

Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal Ini pengalaman yg kualami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjamlee... Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan ... More »

Ramesh si driver

7th February 2016 | Cat: Cerita Lucah | 14679 Views | No Comments

Ramesh si driver Habis periksa SPM aku berkerja di kilang. Aku dan lima lagi kawan tinggal di sebuah rumah yang disewa oleh majikan. Setiap hari aku dan kawan-kawan dijemput ke tempat kerja dengan van yang dipandu oleh seorang lelaki india. Lelaki india yang berumur dalam lingkungan 27 tahun itu namanya Ramesh. Petang hari kami dijemput semula oleh Ramesh untuk... More »

Beromen Dengan Suami Kakak

3rd February 2016 | Cat: Cerita Lucah | 485804 Views | No Comments

Beromen Dengan Suami Kakak Beromen Dengan Suami KakakTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita berahi... More »

CERITA SEKS: KESUBURAN PANTAT NADIA TERBUKTI… CERITA SEKS: KESUBURAN PANTAT NADIA TERBUKTI…Nadia baru saja melangsungkan perkahwinan dengan kekasihnya, Farid. Mereka berdua sudah lama bercinta, sejak dari sekolah menengah lagi. Nadia seorang setiausaha di sebuah syarikat swasta, mempunyai paras rupa yang amat jelita, dengan potongan badan yang amat memberahikankan, 36D-26-35. Manakala... More »

Tonton video lucah

30th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 26211 Views | No Comments

Tonton video lucah “Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,... More »

Batang abang long di pasang butang

29th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 28757 Views | No Comments

Batang abang long di pasang butang Batang konek abang long menujah cipapku' oh my god," apa ke dah jadi' ini hubungan sumbang mahram dengan adik abang buat seks...cerita lucah makin segar dan penuh sentuhan nafsu berahi Peliknya batang abang long sedap sangat masuk pantatku, time masuk tu macam ada ketulan sebiji macam buah anggur di samping kepala kote abang long,aku menjerit... More »

Cerita Seks Mira Dengan Bapa Tiri

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 309622 Views | No Comments

Cerita Seks Mira Dengan Bapa Tiri Cerita Seks Mira Dengan Bapa TiriAku Mira. anak sulung dari dua beradik. aku tinggal dengan keluargaku. mak, adik dan bapa tiriku sepanjang tiga tahun kebelakangan ini. emak bekerja sebagai manager di syarikat bapa tiri. itupun atas ehsan bapa tiriku itu. bapa tiri kami datang meminang emak dua bulan selepas emak berjaya mendapat pekerjaan di... More »

Suhana Isteriku Sporting

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 85786 Views | No Comments

Suhana Isteriku Sporting Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru... More »

Zura Gadis Kolej

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 15011 Views | No Comments

Zura Gadis Kolej Aku suka juga ganggu gadis kolej ni.terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja.bila aku tengok awek-awek tu jalan batang zakar aku sudah menegang, maklum sajalah aku suka pada pucuk muda.bahkan kekadang isteri aku menyerah sebulan hanya beberapa kali saja.tengah dok masak dalam kolej yang gadis ni belajar,aku terpandang... More »

Kisah Isteri Dan Keluarganya

24th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 157292 Views | No Comments

Kisah Isteri Dan Keluarganya Cerita ini berlaku pada tahun 2000. Aku ingin menceritakan suatu kisah fantasi, bagaimana aku membalas dendam kepada kakak ipar dan suaminya iaitu biras aku yang selalu mengeji dan menghina kami sepasang suami isteri. Perihal terjadinya sejarah hitam dalam perkahwinanku, maka terjadilah pembalasan ini.Ceritanya mula begini. Aku berkahwin dengan... More »